A Promotheusról

 

A Promotheus egy tartalomoldal, amely a látogatóknak a legfrissebb akciós újságokat és kedvezményeket kínálja a legjobb kiskereskedőktől. Fő célunk az, hogy könnyebbé tegyük számodra a promóciós ajánlatok böngészését, mindezt kényelmesen egy helyen megtalálhatod. A Promotheus rendszeresen és időben széles választékban nyújt aktuális akciós újságokat a legkiemelkedőbb kiskereskedőktől az országban, legyen szó nagy láncokról vagy kisebb specializált üzletekről. Összehasonlíthatod az összes elérhető ajánlatot és kedvezményt, valamint keresést végezhetsz az érdeklődésednek megfelelő specifikus termékek, áruk és márkák között. Lehetővé tesszük számodra, hogy jól tájékozott fogyasztóként hatékonyan választhasd ki a legelőnyösebb ajánlatot, és mind pénzt, mind időt takaríthass meg.

Annak érdekében, hogy ne maradj le egyetlen akcióról vagy kedvezményről sem, és mindig naprakész ajánlatokat tarts a kezedben, töltsd le a Promotheus alkalmazásunkat a mobiltelefonodra vagy tabletedre, elérhető Androidra és iOS-re. További információkért kérjük, látogass el ide.

 

Az alkotókról

Az Opportunus 2012-ben alakult a Cseh Köztársaságban. Az első termékük a Kompas Slev weboldal volt, melyet további weboldalak követtek. Ma a vállalat több mint 60 országban, hat kontinensen működik a digitális piacon, közel 200 weboldalt és alkalmazást kezel. Közel száz munkatársunk a boltok, akciós újságok és kedvezmények információinak beszerzésére és nyújtására összpontosít a végfelhasználóknak, beleértve az üzletek elérhetőségét, címét, nyitvatartási időt vagy az egyes termékek árait. Weboldalaink és alkalmazásunk elsősorban a végfelhasználókat szolgálja a vásárlási döntéseikben, időt és pénzt takarítva meg számukra. Azonban gazdag adatbázisunk a boltokról, termékekről és kedvezményekről is felhasználásra kerül B2B partnereink, például nagy médiaházak részéről. Adatbázisunk tartalma szolgál tartalomként az olvasóik számára, hasonlóan ahogyan weboldalaink megkönnyítik vásárlásaikat. Egyik B2B innovációnk a kínálatunkban az ecPaper, egy eszköz interaktív katalógusok létrehozásához. Az elsősorban üzleti és gyártó vállalatok számára tervezett eszköz hatékony és interaktív módon teszi lehetővé termékeik online ajánlását. További információkért az Opportunus-ról látogass el a opportunus.cz weboldalra.

 

Kapcsolatfelvétel

Opportunus s.r.o.
Praha 7, U Uranie 1583/23, 17000

Csehország


[email protected]
https://opportunus.cz